Zakelijk

Zakelijk

Niets is zo vervelend als een bedrijfsvoering in gevaar komt vanwege defecte smartphones en tablets. Zeker in deze tijd waarin een groot deel van de communicatie en geautomatiseerde processen via deze apparaten loopt. Naast reparatieservices bedoeld voor particulieren bieden bij daarom een uitgebreid reparatiepakket voor ondernemingen. Als zakelijke klant kunt u altijd op ons rekenen.

Business Service

Hiermee wordt bedoeld dat een hele afdeling binnen uw bedrijf of zelfs het hele bedrijf een ontzettend snelle reparatieservice aangeboden krijgt voor gereduceerde prijzen. Het is ontzettend vervelend als de werktelefoon van één of meerdere werknemers niet naar behoren functioneert. Daarom bieden wij een reparatieservice aan die ofwel de telefoons bij de werknemers wordt opgehaald ofwel dat wij langskomen bij uw bedrijf om ter plekke deze telefoons te repareren. Op deze manier blijven de werknemers voor een minimale tijd onbereikbaar en zal de bedrijfsgang er amper hinder aan ondervinden.

Bij deze reparatieservice is een kosteloze ophaal- en terugbrengservice of reparatie op locatie inbegrepen. Onze vestiging in Amersfoort maakt het mogelijk dat de service in die regio plaatsvindt.

Wij bieden deze service aan elk soort bedrijf of organisatie die sterk afhankelijk zijn van mobiele technologie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de MKB, lokale overheidsinstanties en (afdelingen in) hoofdkantoren.

Voordelen en mogelijkheden

  • Facturatie op rekening
  • Dekking van reparatiekosten door de meeste verzekeringen
  • Een vaste korting die oploopt bij meerdere reparaties
  • Kosteloze ophaal- en terugbreng service in de regio Amersfoort
  • Een reparatiebezoek van één van onze reparateurs bij uw bedrijf
  • Reparatieservice bij ons in de winkel van max. 60 minuten

Geinteresseerd in deze service of heeft u vragen met betrekking tot deze service? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 033 285 0705.